2009. november 4., szerda

13 napig net nélkül

Október 20-án kikapcsolták a netemet! Meg a telefonomat!Számítottam rá, mert szégyen vagy nem, de elmaradtam a számlákkal. Örömmel közölhetem, hogy nem vagyok függő! Egyáltalán nem hiányzott. Igaz, jó előre gondoskodtam magamnak mintákról, képekről, hogy legyen miből válogatnom. És szorgalmasan fűzögettem. Most pedig megmutogatom Nektek, ha érdekel.
Az első kép egy kulcstartó, a fiamnak készítettem karácsonyra (gitározik, ezért a minta). Peyote technikával fűztem, és papírhengert tettem bele merevítésnek. Nem tudom, mennyire lesz tartós, de remélem tetszeni fog Neki.
Ezt a medált képről fűztem, és nagyon büszke vagyok magamra, hogy sikerült. A képet ZsuBeads blogjáról mentettem el. A sorsa még ismeretlen, mert csak gyakorlásként készült, szerintem egy kicsit vad a színe. Legalábbis nekem.
Na, ez elég érdekesen alakult. Elkezdtem Mu: hema nevű mintáját, aztán elszabadult a fantáziám. Ez is csak próbadarab, nem hiszem, hogy megmarad, de jó volt készíteni.
Ezek pedig bogyó próbálkozások. Nagyon pocsék kép, de azért lehet látni, hogy többfélét is próbáltam. Nekem amúgy nem tetszik annyira, de fölöttébb bosszant, hogy nem tudok egy normálisat csinálni, ezért még teszek néhány próbát majd. Ugyanígy vagyok a horgolással is. Már többször nekifutottam, de még harcolunk egymással.

Erre viszont büszke vagyok. Szerintem nagyon szép ez a színösszeállítás. Ez is Mu mintája: Fordan karkötő. Annyit változtattam rajta, hogy a szélére is fűztem merevítést, mert így jobban tart. A húgomnak szánom karácsonyra, remélem tetszeni fog Neki.

Ez volt az első karkötő, amit végig is csináltam, eddig többnyire csak elkezdtem valamit, aztán abbahagytam. A végeredménnyel elégedett vagyok, talán annyi hibája van, hogy elég kis méret lett, de azt hiszem nekem pont jó lesz. Szintén Mu mintája: Pey karkötő.

És most jönnek a kedvenceim! Nekem ezek a képek viszik a pálmát! Imádom, ahogy a kezdeti összevisszaságból fokozatosan rajzolódik ki a minta, és megtelik "élettel" az egész. A dínós kép jó nagy munka volt, majdnem 30 cm-es a kép.
Ő pedig az angyalka. Jóval kisebb, mint a másik, talán a ruháját lehetett volna más színből készíteni, de a mintán ilyen volt.

7 megjegyzés:

 1. Wow, nagyon nagyon szépeket készítettél!!!

  VálaszTörlés
 2. Már nagyon hiányoztál. Minden nap benéztem, de hát nem voltál. Mennyi minden belefér 13 napba. A múltok nekem se volt gépem (vírusos volt), de azon a 4 napon többet dolgoztam, mint 2 hét alatt. Jók a képek a dinos különösen jó. Üdv. Mária :D

  VálaszTörlés
 3. Köszi szépen Lányok!
  Kriszta! Szeretem, hogy mindig Te vagy az első!
  Mária! Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Én is olvaslak, csak kommentelni ritkán szoktam. Egyébként a cuccok megvásárolhatók a boltomban. Csak úgy mondom.:)

  VálaszTörlés
 4. Muy bellos tus trabajos!!! saludos.

  VálaszTörlés
 5. a kreativvagyok.hu oldalon van nagyon jo reszletes leiras a bogyokrol :) En is onnan tanultam meg fuzni az egyik fajtat.

  VálaszTörlés
 6. Köszi az infot Süni. Gyakran járok azon az oldalon, a legutóbbi bogyót sikerült is megcsinálnom.

  VálaszTörlés